Blog

2017-06-19

Vandaag, vijf jaar geleden, heb ik mijzelf ingeschreven bij de KvK als zelfstandig ondernemer.
Ik was enthousiast om er iets van te maken.
Tegelijkertijd heb ik ook de afspraak met mezelf gemaakt om na 5 jaar te beslissen of ik doorga of stop met mijn bedrijf.

Afgelopen 5 jaar heb ik veel geleerd. Tien jaar eerder gooide ik het roer ook al eens om. Ik besloot definitief te gaan voor mijn passie: Beeldende kunst en Fotografie. Ik keerde op mijn eigenwijze manier het veilige kantoor de rug toe en ging terug de schoolbanken in.

Klaar met mijn studie, wilde ik zelfstandig verder, maar wat had ik eigenlijk echt geleerd over ondernemerschap? Niet erg veel!

In de praktijk leer je het het best. Door te doen en met vallen en opstaan. Maar ook door na te blijven denken over de toekomst, over ambities en kansen.
Ik kreeg steeds meer mooie opdrachten en leerde van elk klantcontact.

En wat ik beslis vandaag? Een volmondig JA om door te gaan! Doorgaan met me verder te ontwikkelen. Ook in de toekomst staan mijn klanten centraal. Ik weet inmiddels hoe ze te helpen bij het versterken van hun  imago; het vertalen van hun verhaal naar beeld. Naast pure fotografie zie ik een groeiende behoefte aan consultancy over imago, wat wel en niet te doen op de website en op social media. Beelden kunnen een website maken en er zijn zo veel mogelijkheden als je creatief en op een pakkende manier met beeld om kunt gaan.

Ik ben blij en verheug me enorm op de komende vijf jaren!!!