13102923

Testimonials


Joop Ridder

Creative director / Proforma visual identity

Subtle writing with light is one of her specialties. Beautiful and creative work for different kind of assignments.Invite her and see for yourself. She will, as professional photographer, not disappoint you.


Paul van Aarle

Handgetekende Animaties | Whiteboard Animation | Scriptwriting / Animeerwaarde.nl

Zojuist een LinkedIn portret laten maken door Asha. Ik was erg aangenaam verrast door de manier waarop ze dat doet. Ze stelt je op je gemak, geeft goede tips, ze zoekt naar de echt ‘jij’ en weet die naar buiten te lokken. Ze laat je mee kijken en staat open waardoor je samen tot een heel persoonlijk en goed eindresultaat komt. Super blij en dank je wel Asha!

 


Brenda van de Velde

Teamlead GL / Brand Energy & Infrastructure Services

Samen met een vriendin heb ik een fotoshoot laten door Asha Gaalman. Ons doel was een goede, professionele foto, o.a. voor op LinkedIn. Wij vonden het best spannend om te doen, want dit doe je tenslotte niet dagelijks. Asha wist ons op ons gemak te stellen met haar hartelijkheid en professionaliteit. Zij verdiept zich echt in jou als persoon. Ze stelt vragen om erachter te komen wat je drijft en om je persoonlijkheid goed tot uiting te laten komen. Daarmee zet ze je in je kracht. Asha heeft een perfect gevoel voor timing; door je te laten bewegen, op het juiste moment een vraag te stellen en dan op het juiste moment te klikken weet ze je perfect vast te leggen. Ik ben echt heel blij met het resultaat!


Willem De Jongh

Manager Operations / WP Advies in Arbeid en INIT-group

Na bijna 5 jaar werd het tijd om nieuwe bedrijfsmatige portretfoto’s te maken en beelden te creëren voor diverse vormen van digitale media. Asha nodigde mij uit in haar studio te Rotterdam. Maar het was niet zomaar een uitnodiging. Ik moest een koffer met kleren meenemen. En dat is voor een man net even iets anders als voor een vrouw. In en prettige ruimte waar haar apparatuur aanwezig is, is vooral zijzelf diegene die je meeneemt in het verhaal wat zich dan afspeelt. Asha is iemand die je op je gemak stelt, rustig is en geniet van haar vak. In alles deelt zij haar passie op een non-verbale wijze. Dat stimuleerde mij om de handschoen op te pakken een fotoreeks neer te zetten waar ik met trost en plezier op terug kijk. Asha is iemand die ongemerkt honderden foto’s schiet en je laat gaan in je beleving. Ze vraagt door, laat je vertellen over waar je het graag over hebt. Bijvoorbeeld je hobby of je vakgebied en doet tegelijkertijd haar werk. Ze houdt van creativiteit en zoekt naar dat beetje meer in een reportage. Het halen uit je comfortzone, is een eigenschap die heel prettig aanvoelt. Dat heeft geresulteerd in veel meer uitstekend bruikbaar beeldmateriaal als ik vooraf had besproken. Daarnaast heeft Asha op verzoek een oude zwart wit foto gerestaureerd, die veel positieve reacties heeft opgeleverd in de familie. In ben onder de indruk van haar professionaliteit en ik word daarin ondersteund door anderen die ik de foto’s laat zien. Iedereen is enthousiast en vraagt aan mij, wie heeft deze reportage gemaakt? WPAdvies zal in de toekomst graag gebruik blijven maken van de dienstverlening van Asha Gaalman fotografie. Ik kan Asha van harte bij u aanbevelen.


Dianne E. van der Wal Ph.D.

Senior Research Fellow / Australian Red Cross Blood Service

Op de carriere-dagen gaf Asha samen met Debbie Hallie een workshop ‘first impression’. Hier werd duidelijk hoe zeer ik een eerste indruk erg heb onderschat! Ondanks dat ik mijzelf niet fotogeniek vond, heeft Asha twee zeer mooie proffesionele portretten gemaakt. Asha is zeer sociaal, betrokken en open en stelt je daardoor enorm op je gemak. Ze geeft je goede tips en kan je neerzetten zoals je echt bent. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!


Kees van der Vleuten

Global Transformation and Business Development Director at VEON / KC Management & Trading Services b.v.

Asha Gaalman heeft als fotografe een blijvende impressie bij mij achtergelaten doordat zij een uitstekende portretkwaliteit heeft geleverd met verfijnd oog voor detail op het gebied van stijl, uitstraling en discipline. Het heeft geleid tot een hoogwaardige foto van blijvende kwaliteit. Gedurende het proces is er bij mij een zeer positieve uitstraling en een dosis van humor van Asha achtergebleven zodat er een ontspannen eindresultaat is gekomen. Complimenten aan het bijeenbrengen van beeld, expressie en eindresultaat. Ik wil Asha Gaalman Fotografie van harte aanbevelen aan een ieder !


Raymond de Looze

Business Restructuring & Transfer Pricing Specialist / RED The Network

Asha is een geweldige portretfotografe. Zij is er bij RED in geslaagd al onze mensen in een eenduidige stijl en sfeer vast te leggen, maar vooral om het unieke van elk individu naar voren te halen. Diversiteit binnen de eenheid. Asha heeft een groot vermogen om degene die zij fotografeert in een positie te brengen waarin die persoon zichzelf is. Zelfs mensen, zoals ik, die nog nooit eerder een ‘beetje leuk’ op een plaatje hadden gestaan.


Peter van Alphen

manager Business Control - New Business at Alliander / Van Alphen Finance & Interimmanagement

Asha is een fotografe die haar vak verstaat: het gaat om het overbrengen van het gevoel en de indruk. Ze weet je dan ook op je gemak te stellen. Met de goede vragen zet ze ook jou aan het denken ………. over je business…….. over je zelf. De tijd vloog voorbij tijdens de shoot. Bovendien ging ik weg met enkele leuke ideeën. Kortom, voor goede foto’s en een inspirerende sfeer doe je jezelf een plezier door naar Asha te gaan.


Joke Wolbers

Experienced administrator / Wolbers Administraties

Asha heeft van mij een prachtige serie foto’s gemaakt. Een deel van de foto’s gebruik ik met veel plezier bij mijn zakelijke profielen. Een deel van de foto’s zijn voor niet zakelijk gebruik. Bij het gesprek voorafgaand aan het verlenen van de opdracht, vroeg Asha mij na te denken over, wat ik als professional uit wilde stralen. Ook vroeg ze verschillende setjes kleding en sieraden mee te brengen. Hiervan zijn paar gebruikt, afhankelijk van het doel van de foto. Asha had een visagiste ingehuurd, die de make-up op een natuurlijke en bij mij passende manier heeft aangebracht. Daarna volgde het maken van de foto’s. Asha stelde mij helemaal op mijn gemak tijdens het fotograferen. Ik kon ontspannen en mezelf zijn. Het resultaat is verbluffend. Ik vond het niet eenvoudig een keuze te maken uit de foto’s. Voor het eerst in mijn leven vind ik , dat ik er goed uit zie op foto’s. Asha, nogmaals dank je wel voor het mooi maken van mij.